Primer premi Catarsi 2020 – Fantasia eròtica

Data d’inici: 01/06/2020

Data d’acabament: 31/10/2020

Bases:

1. Pot participar en el concurs Primer premi Catarsi 2020 Fantasia Eròtica qualsevol persona que ho desitgi, sense limitació d’edat, amb obres de narrativa inèdites escrites en català que s’adaptin al gènere de la convocatòria (ciència-ficció, fantasia, terror).

2. La temàtica dels relats és lliure i no poden ocórrer en universos o ambientacions amb drets reservats (per exemple, però no limitat a, Star Wars, Star Trek, Stargate, Dragonlance, el Senyor dels Anells, Regnes Joves).

3. Tothom qui vulgui participar haurà d’enviar el relat a l’adreça de correu electrònic revista.catarsi@gmail.com

En l’assumpte del correu hi posarà “Primer premi Catarsi 2020 Fantasia eròtica”. En el cos del missatge s’hi haurà d’indicar que es participa al concurs i detallar les dades corresponents a l’obra (títol i nom de l’autor/a). El relat s’enviarà com a document annex al missatge en format de text editable (odt, rtf, doc, mai en pdf) i tindrà el títol del relat com a nom de l’arxiu; en cap cas pot dur anotacions que puguin servir per identificar-ne l’autoria.

En cas que l’autor desitgi que la seva obra es publiqui sota un pseudònim, ho ha d’indicar al cos del correu juntament amb el seu nom real.

4. Cada participant pot concursar amb un màxim de dos relats. Els concursants es comprometen a no retirar cap obra un cop arribada la data final de presentació d’obres.

5. Les obres presentades hauran de tenir una extensió màxima de 10.000 paraules (no hi ha cap delimitació pel que fa al mínim d’extensió).

6. El premi per al primer guanyador consistirà en una subscripció anual a la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia. El segon classificat rebrà com a premi una subscripció anual a la revista Catarsi. Els cinc primers classificats rebran un exemplar de la Catarsi resultant d’aquest certamen.

7. Els cinc primers classificats seran publicats en un número especial de la Catarsi durant l’any 2021, així com també s’hi publicaran aquells relats que el Jurat consideri oportú.

En cas que el Jurat consideri que no hi ha prou qualitat o que el nombre d’obres presentades és insuficient, podrà declarar el premi desert.

8. La primera quinzena gener del 2021 es faran públics els cinc contes escollits com a finalistes.

9. El veredicte final, que serà inapel·lable, es farà públic durant la segona quinzena del mes de gener del 2021.

10. El Jurat estarà compost per editors de la revista Catarsi així com altres persones del món de la literatura convidades.

11. El Jurat es reserva el dret a interpretar aquestes bases en cas de dubte, així com a decidir sobre qualsevol contingència que no hagi estat prevista.

12. La presentació dels originals pressuposa l’acceptació de les bases, així com dels drets i de les obligacions que se’n deriven.

Catalunya, maig del 2020

Aquesta entrada ha esta publicada en Catarsi, Erotisme, General, Premi Catarsi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari