Primer premi Tirant lo Dau – Catarsi – 2021 Jocs de Rol

Tirant lo Dau i la Catarsi cerquem el millor dels jocs de rol fets en llengua catalana, per això presentem el Primer Premi Tirant lo Dau – Catarsi – 2021 Jocs de Rol.

A continuació, en pots trobar les bases:

Data d’inici: 01/09/2021

Data d’acabament: 31/12/2021

Bases:

1. Pot participar en el concurs Primer premiTirant lo Dau – Catarsi 2021Jocs de rol qualsevol persona que ho desitgi, sense limitació d’edat, amb obres inèdites escrites en català que s’adaptin al gènere de la convocatòria (ciència-ficció, fantasia, terror) i que estiguin relacionades amb els jocs de rol.

2. La temàtica és lliure i es pot presentar qualsevol obra relacionada amb jocs de rol, per exemple, mòduls, anàlisis, articles, relats. No poden ocórrer en universos o ambientacions amb drets reservats (per exemple, però no limitat a, Star Wars, Star Trek, Dragonlance, el Senyor dels Anells, Regnes Joves, Stargate); qualsevol article o anàlisi sí que els pot citar.

En cas d’acollir-se a algun tipus d’OGL o altra llicència lliure, es permetrà el que permeti la llicència.

SECC Edicions i Maqui Edicions donen permís per a l’ús dels jocs de rol que publiquen. Cap material basat en jocs d’aquestes editorials que es presenti a concurs no serà considerat oficial.

3. Tothom qui vulgui participar, haurà d’enviar el text a l’adreça de correu electrònic revista.catarsi@gmail.com

En l’assumpte del correu hi posarà “Primer premi Tirant lo Dau – Catarsi 2021 – Jocs de rol”. En el cos del missatge s’hi haurà d’indicar que es participa en el concurs i detallar les dades corresponents a l’obra (títol i nom de l’autor/a). El text s’enviarà com a document annex al missatge en format de text editable (word, rtf, odt; mai en pdf) i tindrà el títol del text com a nom de l’arxiu; en cap cas, durà anotacions que puguin servir per identificar-ne l’autoria.

Tots els textos s’enviaran tots en fonts Arial o Times, mida 12 i interlineat 1’5 o doble.

En cas de tractar-se d’algun text subjecte a algun tipus d’OGL ho indicarà al cos del correu i a l’annex, i s’inclourà al final de l’obra presentada.

En cas que l’autor desitgi que la seva obra es publiqui sota un pseudònim, ho ha d’indicar al cos del correu juntament amb el seu nom real.

4. Cada participant pot concursar amb un màxim de dues obres. Els concursants es comprometen a no retirar cap obra un cop arribada la data final de presentació d’obres.

5. Les obres presentades hauran de tenir una extensió màxima de 10.000 paraules (no hi ha cap delimitació pel que fa al mínim d’extensió).

6. El premi per al primer guanyador consistirà en una subscripció anual a la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia. El segon i el tercer classificats rebrà com a premi una subscripció anual a la revista Catarsi. Els tres primers classificats rebran material proporcionat per Maqui Edicions, SECC edicions i Gigamesh. Els cinc primers classificats rebran un exemplar de la Catarsi resultant d’aquest certamen.

7. Els cinc primers classificats seran publicats en un número especial de la Catarsi durant l’any 2022, així com s’hi publicarà aquells textos que el Jurat consideri oportú. La resta d’obres presentades seran tingudes en compte per a la revista Tirant lo Drac editada per Tirant lo Dau.

En cas que el Jurat consideri que no hi ha prou qualitat o que el nombre d’obres presentades és insuficient, podrà declarar el premi desert.

8. La primera quinzena d’abril del 2022 es faran públics els cinc textos escollits com a finalistes.

9. El veredicte final, que serà inapel·lable, es farà públic durant la segona quinzena del mes d’abril del 2022.

10. El Jurat estarà compost per representants de Tirant lo Dau, Rolets i de la revista Catarsi, així com altres persones convidades que tinguin relació amb els jocs de rol.

11. El Jurat es reserva el dret a interpretar aquestes bases en cas de dubte, així com a decidir sobre qualsevol contingència que no hagi estat prevista.

12. La presentació dels originals pressuposa l’acceptació de les bases, així com dels drets i de les obligacions que se’n deriven.

Catalunya,juliol del 2021

Organitza:

Col·laboren:

Aquesta entrada ha esta publicada en Catarsi, General, Premi Catarsi, Rol, Tirant lo Dau. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari