Enllaços interessants

Llocs del gènere d’interès

Ter-Cat: La mare dels ous, l’associació d’on han sortit Catarsi i el premi Ictineu. T’agrada la ciència-ficció, fantasia o el terror? T’esperem! També, al facebook, busca’ns-hi!

Premi Ictineu: El Premi Ictineu és un premi que donen cada any les Ter-Cat per tal de reconèixer les millors obres publicades en català. És un premi on tothom pot fer de jurat, així que participa-hi!

ESSAEFA: No només les Ter-Cat ens dediquem als gèneres fantàstics. Tenim uns germans molt propers en la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia.

Biblioteca del kraken: A la Biblioteca del Kraken hi trobaràs un dels reculls més amplis del tot el que s’ha publicat de gènere en català, i si val la pena o no.

Club Star Trek Espanya: Cal que diguem de què va?

Les Males Herbes: Catarsi no és l’única revista de gènere en català, ens ha sortit competència. Mira-te-la, val la pena!

Mecanoscrit: Descarrega’t les millors obres del gènere.

Fantàstik: Què i per què és Fantàstik? Aquesta és fàcil. El terme Fantastika va ser proposat pel crític John Clute al 2007 per a descriure el seguit de recursos compartits per tots els gèneres de la literatura fantàstica, desde la ciència ficció a l’horror passant per la fantasia i tots els subgèneres que s’us puguin passar pel cap

La casa del : La Casa de EL es una página web sobre cine, series, cómics y videojuegos dedicada a noticias y reseñas de estos temas, dirigida para todos los público.

Altres llocs interessants

ARC: L’Associació de Relataires en Català és un lloc on pots publicar tota mena de relats, i llegir-ne d’altres. Un bon lloc per a promocionar-te com a escriptor.