Número 9

Hem fet el número 9 de la revista de ciència-ficció, fantasia i terror CATARSI seguint els mateixos criteris de qualitat de sempre, i aquest n’és el resultat:

Cat RamboEls cosins d’en Kallak

Finalista del V Premi Ictineu 2013

Estació espacial DobleLluny: a en Kallakak estan a punt de prendre-li la botiga per la qual ha lluitat tant. I per si no n’hi hagués prou, li arriben els cosins de la seva muller, que no pararan de donar-li mals de cap.

Els cosins d’en Kallakak ha sigut publicat a la revista Asimov i ha rebut diverses mencions en les antologies Best of. Altres obres de l’autora han sigut publicades a les revistes Weird Tales, Strange Horizons, i Clarkesworld, i s’han traduït al txec, al japonès, al rus al castellà i a l’hebreu.

Simon Kewin – En directe des de l’explosió contínua
Finalista del V Premi Ictineu 2013

És terrorisme? És un acte d’heroïcitat? No tothom ho veu igual, però el fet és que el Terrorista va fer esclatar la bomba i ell és al mig de l’explosió que avança amb molta lentitud, però inexorable. Algun dia, d’aquí a molts anys, l’ona expansiva esclafarà a tothom que hi ha atrapat en el temps.

En Simon Kewin ha publicat en diverses revistes com Nemonymous, Here & Now, Abyss & Apex, Albedo One, Redsine, Quantum Muse, Kimota, F/SF i Deep Magic, i el seu conte Museum Beetles va rebre una menció en l’edició número 23 del The Year’s Best Science Fiction.

Doug Smith – L’ocell vermell
Finalista del V Premi Ictineu 2013

El poble de l’Asai ha sigut arrasat per les tropes bàrbars, però l’Ocell Vermell ha salvat el xicot i l’ha dut al seu temple, on el Guerrer l’entrenarà perquè sigui el seu digne successor.

L’ocell vermell va ser publicat originalment al número 45 revista Spec, i l’any 2.002 va ser finalista al premi canadenc Aurora Award. Altres obres de l’autor s’han publicat en revistes com InterZone, Amazing Stories, The Mammoth Book of Best New Horror,Weird Tales, On Spec, i en antologies de Penguin/Roc, DAW, Meisha Merlin entre d’altres. Ha guanyat dues vegades el Aurora Award canadenc, i la seva primera obra, Impossibilia, el 2.009 va ser finalista del mateix Aurora Award.

menutAny nou, vida nova

En Ricard té un problema: la seva vida social és un desastre. I els amors… els amors encara li van pitjor. Un dia es troba en una dimensió paral·lela on els seus somnis són realitat. Tots sabem que les utopies no existeixen, oi?

En menut ha sigut guanyador de la 3a edició del Premi Ictineu per el millor relat curt, i de la segona edició del premi Ovelles Elèctriques, on també tingué un relat classificat com a finalista. Té obres publicades al mateix Catarsi i a la revista La lluna en un cove.

Sabem que us agradaran!

Deixa un comentari