Número 13

ELS AUTORS

Susana Vallejo – El meu nom és…
La Susana va ser la guanyadora de l’edició del 2010 en la categoria ”Millor novel·la traduïda al català” per la seva Collita negra, publicada per Edicions 62; aquell mateix any també s’endugué el guardó de la categoria “Millor conte traduït al català” pel seu Flesh – Un reflex a la mirada, publicat al Catarsi 2.

 

Carme Torras – La vita e-terna
La Carme va ser la guanyadora de l’edició del 2009 en la categoria ”Millor novel·la escrita en català” per la seva Mutació sentimental, publicada per Pagès Editors.

 

Mike Resnick i Lezli Robyn – L’escalfabanqueta
En Mike i la Lezli van ser els guanyadors de l’edició del 2011 en la categoria ”Millor conte traduït català” pel seu Ànimes bessones, publicat al Catarsi 3.

 

Antoni Munné-Jordà – L’atracció kanamita
L’Antoni va ser el guanyador de l’edició del 2009 en la categoria ”Millor conte escrit en català” pel seu El gat, publicat per Pagès Editors a dins del recull El mirall venecià.

 

menut – Ictineu V: La defensa d’Icària
En menut va ser el guanyador de l’edició del 2011 en la categoria ”Millor conte escrit en català” per la seva La poma de l’Edèn, publicada al Catarsi 3.

Jordi de Manuel – Edèn
En Jordi va ser el guanyador de l’edició del 2010 en la categoria ”Millor novel·la escrita en català” per la seva Mans lliures, publicada per Edicions 62.

Salvador Macip – Una cosa important
En Jordi va ser el guanyador de l’edició del 2011 en la categoria ”Millor novel·la escrita en català” pel seu El joc de Déu, publicat per Bromera.

Jordi Font-Agustí – La fracció prohibida
En Jordi va ser el guanyador de l’edició del 2012 en la categoria ”Millor novel·la escrita en català” per la seva La febre del vapor, publicada per Pagès Editors.

Nestor Darío Figueiras – Pic de rating
En Néstor va ser el guanyador de l’edició del 2012 en la categoria ”Millor conte traduït al català” pel seu Reunió de la mancomunitat de veïns, publicat al Catarsi 6.

Joaquim Casal – Núm. 1118
En Joaquim va ser el guanyador de l’edició del 2012 en la categoria ”Millor conte escrit en català” pel seu Entropia minvant, publicat a La lluna en un cove número 28.

Sònia Boj – Encara hi ets?
La Sònia va ser la guanyadora en l’edició del 2010 de la categoria ”Millor conte escrit en català” pel seu Descodificació aberrant, publicat al Catarsi 2

Deixa un comentari